Kölsvinet-logo_TURKOS.png

After Work på Kölsvinet!

Varje fredag har vi After Work på Kölsvinet. Med start klockan 15:00 kör vi bra erbjudanden i baren fram till 18:00. Starta helgen på rätt sätt med goda vänner i mysig miljö & härlig musik i högtalarna!

Köket har för AW’n komponerat ihop smårätter som blir ett perfekt snack innan middagen!

 

AW-Menyn

Vitlöksbröd.

Gröna mammutholiver med balsamico.

Dirty Fries med cheddar, bacon, jalapeños & dip..

Liten ost- & charktallrik.

Tapas & Sangria

Alla fredagar i december!

Julen står för dörren och medan andra dukar upp för glögg, köttbullar och Janssons åker vi på Kölsvinet till Spanien. Alla fredagar i december med start den 2/12 utökar vi menyn med spanska tapas och sangria i kannor.

 

Från kl. 15:00 höjer vi volymen, den spanska spellistan ljuder i högtalarna och den spanska stämningen fortlöper under hela kvällen. För att säkra just din plats kan du boka bord i orangeriet, men som vanligt håller vi platser öppna för alla er som vill droppa-in spontant.

 

Kölsvinets Tapas sker ’’sharing-style’’ och innehåller fem smakupplevelser, se meny nedan. I baren finns det möjlighet att beställa den klassiska sangrian eller varför inte testa en spansk öl? Precis som alltid på fredagar erbjuder vi AW-priser i baren fram till kl. 18:00.

Kölsvinets Tapas:

Chorizo á la vino tinto.

Piementos de Padrones.

Patatas fritas con aioli.

Albondigas - lammfärsköttbullar med ajvaryoghurt.

Tonfisktartar.

 

Pris per person - 175 kr.

 

Kölsvinets Tapas kan avnjutas som ett större tilltugg eller lättare middag. Under dessa kvällar serverar vi även våra pizzor från ordinarie meny. Välkomna in i den spanska värmen varje fredag hela december för att glömma julstressen!

 

Boka ert bord på 0156 - 50 52 00

  • phone-3
  • Facebook
  • Instagram
  • mail-512
  • Trip - svarta cirkeln
  • coordinates-map-location-app-round-512

EVENEMANG PÅ KÖLSVINET